Dagcenter, aktiviteter og træning

Dagcenter

Du finder Ågårdens dagcenter ved hovedindgangen. Dagcentret er bemandet med personale  i tidsrummet man-tors kl. 08.00-14.00, men du er velkommen til at benytte lokalerne, selv om der ikke er personale til stede.

Tilbuddene i dagcentret henvender sig til beboere på plejecentret og pensionister fra området. Aktiviteterne er planlagt efter beboernes ønsker og behov, alt fra sommerhustur til kaffehygge. Pensionister har grupper der mødes i forskellige sammenhænge.

Dagcentret råder over store fine lokaler, så det er ligeledes her en stor del af plejecentrets arrangementer og fester.

Dagcentret samarbejder med frivillige hjælpere og pårørende, så aktiviteterne kan udvides i forhold til antal hjælpere. Har brugere af dagcentret særlige ønsker eller behov, kan man altid få hjælp af personalet til at sætte aktiviteten i gang.

Det er ikke en betingelse at deltage i aktiviteterne for at komme i dagcentret, mange kommer også blot for at hygge sig og få en snak med.

Aktiviteterne i dagcentret er nærmere beskrevet på opslagstavlerne i fælleshuset.

Kontakt på tlf.nr.  21 63 70 28.

Træningslokale i fælleshuset på Ågården

I fælleshuset er der træningslokale med træningsredskaber, hvor du vil have mulighed for at træne ved enten en fysioterapeut eller ergoterapeut.

Du har også mulighed for at bliver introduceret i at bruge redskaberne og derefter være selvtrænende. 

Ergoterapeuten har sin daglige gang på plejecentret i hverdagene. Fysioterapeuten kommer på Ågården 1-2 gange om ugen til visiteret træning samt træning af beboere.

Fri­sør og Fod­pleje

Hvis du som beboer ønsker tid hos frisør eller fodplejer, kan personalet på Ågården hjælpe dig med et telefonnummer til frisør eller fodplejer. Personalet kan også hjælpe med at ringe op og lave en aftale.