Dagcenter, aktiviteter og træning

Dagcenter

Du finder Ågårdens dagcenter ved hovedindgangen. Dagcentret er bemandet med personale  i tidsrummet man-tors kl. 08.00-14.00, men du er velkommen til at benytte lokalerne, selv om der ikke er personale til stede.

Tilbuddene i dagcentret henvender sig til beboere på plejecentret og pensionister fra området. Aktiviteterne er planlagt efter beboernes ønsker og behov. Pensionister har grupper der mødes i forskellige sammenhænge.

Dagcentret råder over store fine lokaler, så det er ligeledes her en stor del af plejecentrets arrangementer og fester.

Dagcentret samarbejder med frivillige hjælpere og pårørende, så aktiviteterne kan udvides i forhold til antal hjælpere. Har brugere af dagcentret særlige ønsker eller behov, kan man altid få hjælp af personalet til at sætte aktiviteten i gang.

Det er ikke en betingelse at deltage i aktiviteterne for at komme i dagcentret, mange kommer også blot for at hygge sig og få en snak med.

Aktiviteterne i dagcentret er nærmere beskrevet på opslagstavlerne i fælleshuset.

Kontakt på tlf.nr.  21 63 70 28.

Træningslokale i fælleshuset på Ågården

Ågården har en fysioterapeut 4 dage om ugen, som efter en konkret vurdering tilbyder rehabiliterende og vedligeholdende træning hos de beboere, der ønsker det. Det er naturligvis frivilligt om beboerne tager imod tilbuddet. Træningen kan både være individuel eller flere sammen, og foregår enten i fælleshuset eller i lokalt i de enkelte huse.

Det er også muligt at blive introduceret i brugen af træningsredskaberne i træningssalen i fælleshuset og hvorefter træningen er på eget ansvar.

Fri­sør og Fod­pleje

Hvis du som beboer ønsker tid hos frisør eller fodplejer, kan personalet på Ågården hjælpe dig med et telefonnummer til frisør eller fodplejer. Personalet kan også hjælpe med at ringe op og lave en aftale.